VÅRE BEHANDLINGER OG UNDERVISNING

På klinikken kan vi by på et variert tilbud av IKYA metoder, undervisning og behandlinger. Vi har som mål å tilrettelegge for en størst mulig grad av helbredelse og livsutfoldelse i hele livet ditt.

 

Ved å bidra til at du kan løse opp i blokkeringer og mønstre, og samtidig gjenopprette naturlig balanse på alle plan, vil du kunne oppleve en større flyt og sammenheng i livet. Din indre essens vil tre klarere fram både for deg selv og omgivelsene. 

Avbestilling eller eventuell endring av time må skje senest to virkedager før avtalt tid. Timer som ikke blir benyttet vil bli fakturert i sin helhet. All booking går direkte via utøver eller fortrinnsvis direkte gjennom online-bookingen. Les mer om avbestillingsvilkår her

IKYA SATSANG SESSIONS

 

IKYA Satsang Sessions er personlig spirituell undervisning som berører alle nivåer av din eksistens, og som kan bidra til å sette deg i kontakt med de store linjene i livet ditt. Du kan få tilgang på høye innsikter og vil lettere kunne forstå hvordan du skal navigere og få det beste ut av deg selv og livet ditt.

Les mer her

Varighet: 60 min 
Pris:         kr. 2900

For å booke IKYA Satsang Sessions, bruk gjerne onlinebooking øverst på denne siden. Hvis du har spørsmål, spesielle caser eller ønsker å stå på ventelisten, kan du kontakte oss direkte på +47.40195441 eller andy@ikyaklinikken.no

 

Utøvere i dette fagfeltet:

Master Practitioner IKYA

IKYA THERAPY
 

IKYA er en metode innen vibrasjonell medisin. Metoden jobber med din bevissthet og det som ligger bak manifestasjon. IKYA kan understøtte din mulighet til å komme i kontakt med din egen dypere selv-helbredelse. Vi kartlegger mønstre, sykluser og livsutfoldelser.

 

Les mer her

 

Varighet: 90 min
Pris:           kr. 1900

               

Utøvere i dette fagfeltet:

Alle terapeutene på IKYA Klinikken

IKYA BODYWORK

 

IKYA Bodywork (tidligere IKYA Massasje) er en berøringsbehandling som bearbeider kroppen som din læringsarena. Kroppen er selve skjæringspunktet mellom ditt indre og ytre univers, og vil manifestere og speile dialogene du har i din livsprosess. 

Les mer her:

Varighet: 60-90 min
Pris:         kr. 1500 - 60 min

                 kr. 2000 - 90 min

 

Utøvere i dette fagfeltet:

Alle terapeutene på IKYA Klinikken

IKYA ALIGNED SPACE CLEARING
 

IKYA Aligned Space Clearing er en metode for å balansere og justere hjemmet, kontoret og hagen din, og kan bringe inn en større opplevelse av balanse og harmoni i dine omgivelser.

 

Les mer her

Varighet:   60-120 min
Pris:           per oppdrag ved forespørsel

                  privat eller bedrift

Utøvere i dette fagfeltet:

Alle terapeutene på IKYA Klinikken

IKYA DOULA

En IKYA Doula tilbyr en utvidet doula-tjeneste som er helt unik i verdens-sammenheng. En IKYA Doula jobber med å legge til rette for hele inkarnasjons-prosessen i et større bilde, hvor det gis mulighet til å arbeide med dyp helbredelse og vekst for hele familien.

 

Les mer her:

Varighet: Etter avtale
Pris:           Etter avtale

Utøvere i dette fagfeltet:

Toril Smestad og Marie Minagawa

IKYA FOR VÅRE FIRBENTE

 

Våre firbente venner, og ellers alle som ikke er mennesker, har også glede av IKYA. Vi ser på alle livsformer som likeverdige, og som Atma (sjel) i evolusjon og utfoldelse. IKYA arbeider med dyr på samme måte som med mennesker. 

 

Les mer her

 Varighet: 60 min
Pris:           kr. 1900 + ev reisetid

Utøvere i dette fagfeltet:

Alle terapeutene på IKYA Klinikken 

TRADISJONELLKINESISK MEDISIN

Kroppens signaler forteller alltid om bakenforliggende tanker, følelser og traumer. Uansett hva slags symptomer du har, er de deler av et større bilde der hele deg inngår. For å skape varig helse er det derfor viktig å forstå hva kroppen din forsøker å fortelle deg,

Les mer her:

Varighet: 60 min (90 min første gang)
Pris:           kr.   1000/t 

                    kr. 1490 første konsultasjon

Utøvere i dette fagfeltet:

Andy Fritsch