top of page

IKYA DE- ARMOURING 

6bc2f5_9cd270628a304087a3911bcb5177c6e3_mv2.webp

I IKYA De-Armoring jobber vi med våre dypeste blokkeringer, mønstre og programmeringer, som hindrer oss fra å være fullt tilstede i kroppen og dermed i livet vårt.
 

Under behandlingen er fokuset på å koble sammen din bevissthet og din kropp, slik at både din flyt, seksual-flyt og livskraft øker. Når både tilstedeværelse og flyt i kroppen din øker, løses det som står i veien for at du møter opp i livet ditt.. 
 

For å virkelig være tilstede i livet, og leve vårt fulle potensial, må vi gi slipp på minner, historier og misforståelsene som har manifestert seg i kroppen. Kroppen vil alltid vise hvor vi holder oss tilbake, hvor vi begrenser oss selv, og hvor minner og historiene har manifestert seg som blokkeringer. Alle de stedene hvor vi holder oss tilbake og ikke deltar, hvor vi ikke er tilstede og samskaper med livet.

IKYA De-Armouring handler om å løse opp i den "rustningen" vi har skapt, for å beskytte oss mot livet og dermed begrense potensialene våre.

Vi jobber direkte med kroppen, frigjør blokkeringer, stress og spenninger ved hjelp av dypvevstrykkpunkt- teknikker. Vi jobber med å koble bevisstheten din med kroppen din og tilrettelegger dermed for en dyp helbredelse av hele deg.

​Når ditt seksuelle senter er åpent og din livskraft/seksuelle energi flyter fritt, vil det være lettere å navigere, koble og utveksle med livet og være mer tilstede og i direkte kontakt med livet.

bottom of page