top of page

TILBAKEMELDINGER PÅ IKYA SOUL READING™

Det är helt fantastiskt!

 

Jag får väldig koreks i förhållande till var jag tror jag är, och var jag verkligen är i min spirituella process, vad jag är i kontakt med och hur jag kan förhålla mig till saker som kommer upp i livet – i mig. Jag får djupare å djupare kontakt med vad som faktiskt är!

 

Det är fantastiskt otroligt att upptäcka att all ”verklighet” faktiskt är illusion, och att det är principerna bak jag studerar ute i livet, via mina sansar! Det har gjort mig trygg på att allt som över huvudtaget kan ske i ”bästa/sämsta” fall, är helt perfekt – uansätt vad!

 

Jag har lärt mig att leva i detta nuet, och jobba inifrån å ut. Det har medfört att jag har varit tvungen att vara ärlig mot mig slev, och verkligen sätt över hur jag lever och vad som påverkar att jag känner som jag gör. – Lever jag min vision, eller tror jag det bara. Lyver jag för mig selv, eller är jag bara i förnäktelse! IKYA Soul Reading™ belyser alla dessa tingen, och en annan verklig ”verklighet” träder fram!

 

Jag går på IKYA Soul Reading™ annan var fredag och jag vill bara ha mer och mer, för jag ser verkligen hur jag växer för var gång….så fantastiskt otroligt kul och morro!!!!

 

Robert Karlsson

Livet er fett og at du skal ha det så fett du kan!

IKYA Soul Reading™ har fått meg mer tilstede i mitt liv, skjerpet mitt fokus så jeg kan bruke mindre tid på å være låst oppe i hodet, i gamle mønstere og skit. Jeg har mer tid og fokus på det jeg har lyst til.

 

En dypere forståelse av hva og hvem jeg er, bedre selvfølelse, aksept , tar mer ansvar for mitt eget liv og vet bedre hva som er bra for meg og hvordan ta vare på meg selv.

 

Gjort meg generelt mer tilstede, jorda, klar,trygg, glad , økt kjærlighet for meg selv og alt jeg møter i mitt liv.


Det har virkelig forbedret livet mitt, mitt forhold til familien og venner, jobb, drøm, mitt potensiale, min kontakt med hva jeg er og hva jeg skal her.

 

Anbefaler dette av hele mitt hjerte til alle som virkelig vil jobbe med selvutvikling; fordi livet er fett og at du skal ha det så fett du kan!


IKYA Soul Reading™ er en helt vanvittig effektiv, styrkende og dyp behandling som gir utrolig mye vekst.


Hjertelig TAKK!
Sigmund Lillefjære

Det var en knivskarp beskjed

Å motta IKYA Soul Reading™ var et slags sjokk fordi jeg fikk øye på en mekanisme som tydeligvis har vært styrende for det meste i livet mitt og som jeg overhode ikke hadde sett selv inntil da. Det var en knivskarp beskjed som både ga forklaring og måter å slippe denne mekanismen på.

 

Det er snart ett år siden jeg fikk siste IKYA Soul Reading™, men innsikten som kom til overflaten er fremdeles i svingning og korrigerer meg stadig inn i et bedre alternativ til det som har vært så slitsomt automatisert.

 

Hvis du vil trekke til side et slør eller to i deg selv, for ikke å si knuse en betongvegg du trodde du trengte, så ta en IKYA Soul Reading™. Effektivt, konfronterende og kjærlig på samme tid.

 

Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

Nå har jeg en økt livsglede og sanselighet

 

Gjennom IKAYA Soul Reading™ behandlingen har jeg fått en innsikt til å ta meg selv og mitt liv på alvor, med økt selvtillit og mot til å handle ut fra mine egenskaper og kunnskap. Jeg har fått hjelp til å klargjøre mine livsverdier og bruke min indre drivkraft til å realisere mine innerste ønsker og drømmer.

 

Nå har jeg en økt livsglede og sanselighet som gjør det mulig å utføre handlinger i tråd med det livet jeg ønsker å leve. Og ikke minst en nysgjerrighet på hvor mye spennende jeg skal oppleve, lære og være i kontakt med andre. 

 

Jeg vil anbefale IKYA Soul Reading™ for andre for å få klarhet over ens egenskaper, betydning og verdi,  slik at en kan utnytte sine egenskaper maksimalt og skape et liv som vil være verdifullt for en selv og ens omverden. 

Kvinne, produsent og insrtuktør innen dansekunst, yoga og pilates. 

bottom of page