top of page

VÅRE TERAPEUTER

Business-handshake-462946245_1256x838 (1

På IKYA Clinic er vi et team med terapeuter som samlet har en bred kompetanse innen IKYA. Vi har godt kvalifiserte terapeuter med god erfaring fra mange år med selvstendig praksis. Terapeutene er spesialisert på forskjellige fagfelt.

 

For generell informasjon kan du henvende deg direkte til klinikken via mail. Alle henvendelser til terapeut må gjøres direkte. Ved eventuelle spørsmål om de forskjellige fagfeltene, anbefales det at du tar direkte kontakt med en av terapeutene som praktiserer det aktuelle fagfeltet. Henvendelser vedrørende timebestilling, endring eller avbestilling av time må skje direkte til terapeut. 

SPIRITUAL TEACHER IKYA

IKYA.png

IKYA er grunnleggeren av IKYA, og arbeider over hele verden med å assistere mennesker til våkenhet og helbredelse. Å komme til en avtale hos ham er for mange et vendepunkt. Du vil se deg selv og din livsreise med klarhet, og du vil gradvis få større innsikter som transformerer livet ditt. Du vil forstå samspillet mellom bevissthet, kropp og livsutfoldelse, og lære deg å ta grep som bringer deg dit du ønsker å være i livet.

Mange beskiver at deres vekst akselererer så mye at de knapt kjenner igjen hvor de var for bare noen måneder siden. Han løfter din bevissthet og gjør at din plan for inkarnasjonen blir realisert.

Dag:

En tirsdag per måned, samt torsdager og fredager

For å booke IKYA Satsang Sessions, bruk gjerne onlinebooking øverst på denne siden. Hvis du har spørsmål, spesielle caser eller ønsker å stå på ventelisten, kan du kontakte oss direkte på +47.40195441 eller andy@ikyaklinikken.no

Pris: 3200,-/time

Betaling forskuddsvis syv dager før time. Faktura blir tilsendt til din registrerte mailadresse.

IKYA Satsang Sessions. Andre typer avtaler tilgjengelig ved forespørsel.

IKYA PRACTITIONERS

Legg til en underoverskrift (3).png

MARIE MINAGAWA

Marie har studert de fleste av retningene innen IKYA. IKYA Terapi, IKYA Doula, IKYA Space Clearing og IKYA Tantra. Dette har gitt henne en unik kompetanse og over 20 års erfaring, i å assistere deg i dype helbredelse og vekst prosesser gjennom alle deler av livet. Egen-helbredelse og vekst, parforhold og relasjoner, familier, foreldre og barn i alle faser, seksualitet, forberedelse til svangerskap og fertilitet, svangerskap og fødsel, menopausen og karriere og lederutvikling. Marie underviser i tillegg på IKYA Academy og fasiliteter workshops.

 

I arbeidet sitt kombinerer hun alltid ulike innfallsvinkler tilpasset hva som er mest optimalt. Marie jobber på IKYA Klinikken.

 

Dag:

Mandag og torsdag

E-post: marie@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9323 2572

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA De- armouring

IKYA Space Clearing™ – privat og bedrift

IKYA Doula

IKYA Parterapi for Doulaer

IKYA Familieterapi for Doulaer

IKYA Practitioner Toril Smestad

 

TORIL SMESTAD

Toril Smestad er sertifisert IKYA Practitioner og IKYA Doula og har praktisert IKYA Individualterapi og IKYA Space Clearing siden 2009. Hun har lang erfaring i bodywork, dans og meditasjon, og er sertifisert massør og yogalærer. Toril har også jobbet som IKYA Doula siden 2011, og har spesialisert seg innen fertilitet, graviditet og fødsel, parterapi og familieterapi. Toril jobber på IKYA Klinikken. 

 

Dag:

Tirsdag og onsdag

E-post: toril@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9429 1850

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing

IKYA Doula

IKYA Parterapi for Doulaer

IKYA Familieterapi for Doulaer

Legg til en underoverskrift (2).png

ELISABETH RELANDER

Elisabeth Relander er sertifisert IKYA terapeut og har praktisert siden 2019. 

Elisabeth har kunstfaglig bakgrunn og jobber også som frilansjournalist.

 

Hennes spesialområder er grensesprenging og hvordan du kan overkomme indre kritikk. Slik at du kan jobbe med deg selv på en mer positiv måte, samt få større produktivitet og kreativ flyt i dine prosjekter. 

Hun jobber på IKYA Klinikken. 

 

Dag:

Tirsdag

E-post: elisabeth.relander@ikya.org
Mobil:   +47 995 78 778

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

Legg til en overskrift (4).png

MARIT HAUKLAND

Marit Haukland har praktisert som IKYA Practitioner™ siden 2009, og har i tillegg til individuell behandling jobbet mye med IKYA Space Clearing™. Marit underviser ved IKYA Acedemy. Marit ble ferdig utdannet Biopat i 2004 og har god erfaring innen supermat, urter, kost og ernæring. Hun er medeier i Space Clearing AS og hun jobber på IKYA Klinikken. 

Dag:

Onsdag og torsdag

E-post: marit@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9243 7881

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing™ – privat og bedrift

 

IKYA Practitioner Toril Smestad

KJELL BRYNGELL

Kjell Bryngell er sertifisert IKYA Practitioner™ og har praktisert IKYA Individualterapi™ og IKYA Space Clearing™ siden 2015. Han er lidenskapelig opptatt av design og kreativitet og har lang yrkeserfaring innen reklame og design, både innenlands og utenlands. Jobber som free lance art director/designer og som pleie-assistent på psykiatrisk sykehus. Kjell jobber på IKYA Klinikken. 

Dag:

Fredag

 

E-post: kjell@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 4899 0063

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing™ - privat

IKYA Practitioner Toril Smestad

LENE BRAATENG

Lene Braateng er sertifisert IKYA Practitioner™, og har praktisert metoden siden 2015. Lene har jobbet innen helse og medisin siden 1999, hun er i tillegg utdannet massør. Lene har jobbet med helhetlig helse og ernæring siden 2010, både som terapeut og kurs- og foredragsholder. Supermat er et av hennes spesialområder innen ernæring. Lene jobber på IKYA Klinikken og underviser på IKYA Academy

Dag:

Onsdag og torsdag

 

E-post: lene@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 4502 5500

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing™ - privat

IKYA Practitioner Else Mulvik

ELSE MULVIK

Else Mulvik har siden 2003 praktisert som IKYA Practitioner. Else er spesialisert i IKYA Massasje og underviser både i dette og andre fag ved IKYA Academy. Hun har sin bakgrunn fra fysioterapi-studier med blant annet Svensk klassisk massasje. Else har i tillegg god erfaring innen grunn-leggende kostveiledning og supermat. Hun er instruktør i IKYA Meditation og jobber på IKYA Klinikken. I tillegg underviser hun på IKYA Academy.


Dag:

Mandag, tirsdag og onsdag 

E-post: else@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9240 3903

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing – privat og bedrift

IKYA for animals

IKYA Practitioner Toril Smestad

LINE MELLESDAL

Line Mellesdal er sertifisert IKYA Practitioner og har praktisert som IKYA Practitioner siden 2015. Line er også instruktør i IKYA Meditation og jobber på IKYA Clinic.

Line har siden 2005 studert yoga, vediske tradisjoner og bevissthetsarbeid på Bali, hun har god kunnskap innen teknikker for stressmestring, oppmerksomhetstrening og metoder som bryter usunne vaner.

Hun jobber på IKYA Klinikken. og også i administrasjonen i IKYA.org.

Dag:

Mandag​ og Fredag

E-post: line@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9304 2454

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing

IKYA Space Clearing Bedrift

IKYA Meditation

IKYA Practitioner May-Britt Aasen

MARJA SKOGLAND

Marja Skogland er sertifisert IKYA Practitioner™ og har praktisert IKYA Individualterapi™ og IKYA Space Clearing™ siden 2015. Marja er utdannet danser, yogainstruktør og massør. Hun har over 20 års erfaring med kropp, bevegelse, bevisst-het, indre arbeid og meditasjon. Marja har lang erfaring med veiledning innen kosthold og supermat. Ved siden av klinikken jobber Marja som yoga-instruktør, og gir veiledning innen supermat. Hun jobber på IKYA Klinikken, underviser på  IKYA Academy. 

 

Dag:

Torsdag og fredag

E-post: marja@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9530 5574

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA De- armouring

IKYA Space Clearing™ - privat

IKYA Practitioner Toril Smestad

ELISE JAHREN

Elise Jahren er sertifisert IKYA Practitioner™ og har praktisert metoden siden 2015. Hun har mange års erfraing som kunsthåndverker. Hun har jobbet som pedagog innen området keramikk og med kreativt arbeid for barn. Har også mange års erfaring med mennesker med spesielle behov.  Elise er IKYA Healing™ instruktør og Klinikkveileder ved IKYA Klinikken. Hun jobber på IKYA Klinikken.. 

Dag:
Mandag

E-post: elise@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9596 2597

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing™ - privat

IKYA Practitioner Toril Smestad

 

SONJA H. DALSETH

Sonja har praktisert som IKYA Practitioner™ siden 2016. Hun har mye erfaring innen indre arbeid med bevissthet og universelle prinsipper. Sonja arbeider også med bøker, og har erfaring med kreative prosesser og prosjektarbeid. Hun har master i litteratur-vitenskap fra Universitetet i Oslo. Jobber på IKYA Klinikken.. 

Dag:

Lørdag

E-post: sonja@ikyaklinikken.no
Mobil:   +47 9212 8126

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Bodywork

IKYA Space Clearing™ - privat

IKYA PRACTITIONERS I PRAKSISPERIODE

PastedGraphic-1.tiff

 

CAROLINE HAUGSTEN

Caroline er en erfaren leder og endringsagent og har jobbet både nasjonalt og internasjonalt. Hun veileder nå i personlige prosesser, i grupper og i strategi- og endringsprosjekter.

 

Hun har spesielt fokus på å veilede til klarhet i tanker og følelser slik at du kan navigere mer effektivt gjennom dine prosesser og skape og erfare en mer spennende livsreise! 

Caroline har sin grunnutdanning fra BI, har studert internasjonal ledelse og entrepreneurskap i Frankrike og er også sertifisert NLP coach. Hun er nå i praksisperiode for å bli sertifisert IKYA terapeut. Hun jobber på IKYA Klinikken. 

Dager:

Tirsdag og torsdag

E-post: caroline.haugsten@ikya.org

 

Tilbyr:

IKYA Therapy Student

Coaching

Klinikkprofil.jpg

 

CAMILLA HAUGSTEN

Camilla jobber for å vekke lederskapet i alle, enten personlig eller profesjonelt. Hennes fokus er å mestre muligheter slik at du kan løfte deg dit du egentlig ønsker å være og bli 100% fornøyd med de resultatene du produserer i livet. 

 

Camilla har jobbet med endrings-prosesser, innovasjon og ledelse i over 20 år. Hun leder også selskapet Adepta Global som bistår næringslivet med skreddersydde programmer innen fremtidsrettet ledelse, transformasjon og vekst.

 

Camilla er også sertifisert NLP Coach og sertifisert NLP Trainer. Hun jobber på IKYA Klinikken. 

 

Dager:

Tirsdag, torsdag, fredag

E-post: 

camilla.haugsten@ikya.org

Mobil:  +47 416 92 702 

 

Tilbyr: 

IKYA Therapy Student

Ledercoaching

ANDRE IKYA PRACTITIONERS TILKNYTTET KLINIKKEN

IKYA Practitioner Toril Smestad
HEIDI DVERGSDAL

Heidi er Sertifisert IKYA Practitioner™ og har praktisert metoden siden 2015. Hun har jobbet innen helse og medisin siden 1999 og er utdannet sykepleier, soneterapeut og bioresonansterapeut i tillegg. Heidi er også instruktør i IKYA Healing™ og IKYA Meditation™ og holder kurs hovedsakelig i Nord-Norge. Jobber ved egen klinikk lokalisert i Evenes kommune, midt mellom byene Harstad og Narvik.

 

Tid og sted:

Tirsdag (og onsdag) 

MAGMA, Ånesveien 9, Bogen i Ofoten 

 

E-post: heidi@ikyaklinikken.no

Mobil:     +47 9054 5547

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Space Clearing - privat

IKYA Practitioner Toril Smestad
MARIANNE RASMUSSEN

Marianne er Sertifisert IKYA Practitioner™ og har praktisert metoden siden 2015. Hun er utdannet Cand. Philol. fra UiB, (fagkrets fransk, tysk, og sosialantropologi,) og har mange års erfaring med undervisnings på videregående skole. Hun har jobbet med aspekter av metoden på seg selv siden 2003.

Tid og sted:

Onsdag og fredag – Lodin Lepps gt. 2B, Bergen

Lørdag – IKYA klinikken en lørdag pr måned.

Geilo – etter nærmere avtale

 

E post :  marianne@ikyaklinikken.no

Mobil:     +47 9203 1500

 

Sertifiserte fagområder:

IKYA Therapy

IKYA Space Clearing - privat

29067340_10155153122196160_1586535308252
ELNA PETTERSEN

 

Elna Pettersen har praktisert som IKYA Practitioner siden 2009, med IKYA Individualterapi, IKYA Space Clearing og IKYA Dyreterapi. Hun gir nå også IKYA Bodywork. Elna har jobbet innen helhetlig helse siden 2001, da med Polaritetsterapi, Bioresonans og med Kvantemedisinske apparater.

Elna jobber i Bergen.

 

Tid:  Tirsdag, Onsdag og Torsdag 

Sted: Lodin Leppsgate 2B.

 

Epost: elna.pettersen@ikya.org

Mobil: +47 412 22 412

 

Sertifiserte fagområder:

IIKYA Therapy

IKYA Space Clearing

IKYA Massasje (Nå IKYA Bodywork)

IKYA Dyreterapi

IKYA MASTER PRACTITIONER

IKYA Master Practitioner™ er en tittel utøverne kan søke om etter å ha jobbet dedikert og kontinuerlig med metoden i minst 15 år. For å oppnå en mastergrad i metoden skal man ha oppnådd en dypere forståelse av metoden og vist at man behersker å arbeide med også de spesialiserte delene av metoden som krever en moden, ekspandert bevissthet. Det er grunnleggeren, i samarbeid med et råd bestående av erfarne Master Practitioners, som godkjenner nye Master Practitioners.  

 

IKYA PRACTITIONER

IKYA Practitioner™ er en tittel man kan bruke som sertifisert IKYA-utøver™. Kun de som har fullført IKYA-utdannelsen™ og bestått eksamen kan sertifiseres. Sertifiseringen er gyldig i to år, da må utøveren resertifisere seg etter gjeldende kriterier. Dette sikrer at du alltid får behandling av en kvalifisert og faglig oppdatert utøver. Det er kun sertifiserte utøvere som har lov å praktisere metoden.

SERTIFISERING

Sertifiseringen kvalitetssikrer terapeutene slik at du kan være trygg på at du får den beste faglige behandlingen ut fra IKYAs standarder. Sertifiseringen sørger for at alle IKYA-utøverne™ oppfyller de samme faglige kravene og kan tilby den samme kvalitative behandlingen og metodiske kompetansen. Oversikt over sertifiserte utøver finnes på nettsiden til IKYA Foreningen. 

Her kan du lese mer om foreningen

bottom of page