top of page
IKYA Inspirasjon

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

TILBAKEMELDINGER

Vi setter stor pris på gode historier fra mottakere av IKYA, og er veldig glad for alle som ønsker å dele med oss og publikum. Du er hjertelig velkommen til å bruke kontaktskjemaet og sende noen ord, setninger eller avsnitt om hva IKYA har bidratt med for deg og i ditt liv. Selv de minste endringene kan være en døråpner og til inspirasjon fra andre. Du kan selv velge om du vil signere med fullt navn, delvis navn, initialer, eller anonymt (eks: Kvinne 46, sivilingeniør, Trebarnsfar 53, Bygningsbransjen osv.) Vi deler gjerne din historie!

Jeg benytter IKYA-metoden i forkant av store og små betydningsfulle valg i livet mitt

IKYA-behandling har jeg benyttet meg av siden 2007, og er takknemlig for å ha fått muligheten til å lære meg slike gode verktøy, balanse og harmoni i en ellers heftig hverdagsstøy, som igjen har gitt meg en bevissthet på hva JEG vil. 

 

 • metoden har gitt meg bevissthet, fokus på å tørre å "hoppe i det " uten frykt da jeg startet opp for meg selv etter 26 år i fast trygg jobb. En drøm ble virkelighet <3

 • gitt meg bevissthet på at jeg selv kan skape mange uønskede situasjoner,og bevisst kan snu de til ønskede , positive løsninger.

 • lært meg å ta ansvar for mine egne handlinger både mot relasjoner og situasjoner. 

 • - lært meg å stå trygt og rolig i møte med "utfordringer" 

 • gitt meg muligheten til å skape trygghet og kjærlighet i familien. 

 

Jeg benytter IKYA-metoden før enhver stor "utfordring" og i forkant av store og små betydningsfulle valg i livet mitt. Det gir meg ro og harmoni, tydelighet og ekthet. IKYA anbefales på det varmeste, og nesten som en nødvendighet når man føler at man er et sted i livet hvor man tappes for energi og ikke klare se/fokusere på hva er viktig for en selv. 

 

Audny Sivertsen Ribe

Selvstendig næringsdrivende 

IKYA har forandret livet mitt

 

Jeg har funnet en ro som jeg har ønsket meg så lenge jeg kan huske. Jeg ser alt med nye øyne, alt er mer klart i forhold til valgene jeg skal ta. Jeg har funnet  tryggheten i meg selv, og en sterk kjærlighet i meg selv..som jeg før har søkt hos andre. 

Jeg anbefaler IKYA til alle som ønsker finne ro, sterkere selvfølelse, balanse i livet, rett og slett finne seg selv. Og få en positiv flyt i livet på alle måter. 

Reisen min gjennom ett år med behandlinger har vært fantastisk. Jeg har lært veldig mye om meg selv, og andre. Jeg har lært å takle vanskelig situasjoner på en mye bedre og sunnere måte. Jeg har gått igjennom mye vanskelig,  men ser at det har vært nødvendig for at jeg skal kunne være den personen jeg er ment å være 

Anja

Det är helt fantastiskt!

 

Jag får väldig koreks i förhållande till var jag tror jag är, och var jag verkligen är i min spirituella process, vad jag är i kontakt med och hur jag kan förhålla mig till saker som kommer upp i livet – i mig. Jag får djupare å djupare kontakt med vad som faktiskt är!

 

Det är fantastiskt otroligt att upptäcka att all ”verklighet” faktiskt är illusion, och att det är principerna bak jag studerar ute i livet, via mina sansar! Det har gjort mig trygg på att allt som över huvudtaget kan ske i ”bästa/sämsta” fall, är helt perfekt – uansätt vad!

 

Jag har lärt mig att leva i detta nuet, och jobba inifrån å ut. Det har medfört att jag har varit tvungen att vara ärlig mot mig slev, och verkligen sätt över hur jag lever och vad som påverkar att jag känner som jag gör. – Lever jag min vision, eller tror jag det bara. Lyver jag för mig selv, eller är jag bara i förnäktelse! IKYA Soul Reading™ belyser alla dessa tingen, och en annan verklig ”verklighet” träder fram!

 

Jag går på IKYA Soul Reading™ annan var fredag och jag vill bara ha mer och mer, för jag ser verkligen hur jag växer för var gång….så fantastiskt otroligt kul och morro!!!!

 

Robert Karlsson

Jag kommer verkligen til ro å slappnar av under behandlingarna

 

Jag tar emot fantastiske speil och får kontakt med enorma flater på djupets dimensjoner som jag inte viste fans.Det får alla uråldriga sagor att blekne bort i jemførelse.

 

Robert Karlsson

Jeg anbefaler IKYA sin behandling på det varmeste

 

 • Jeg har blitt mer tydelig i møte med meg selv og andre. 

 • Setter mer grenser der min sensitivitet tidligere tappet meg for energi.

 • Gitt slipp på gamle uhensiktsmessige mønstre som feks. mye indre uro.

 • Har fått mer tro på meg selv, noe som har ført til økt overskudd. 


Behandlingene har gitt mer glede og struktur i hverdagen. Opplever meg sett og godt ivaretatt av terapeuten. – Takk! 

Hilsen Aud Rameckers Baltzersen

Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor mye IKYA har hjulpet meg å vokse som person

Jeg startet med Ikya behandling for et år siden. Da jeg kom for første gang var jeg usikker på hva egentlig forventet meg. Etter bare en behandling, så jeg allerede noen små endringer i måten jeg så verden på.

 

Etter flere behandlinger, kom flere, mer synlige resultater og endringer. Under behandlingene jobbet jeg med ting, personlige og jobb relaterte.

 

Etter et år med IKYA-behandlinger har jeg endret på maten jeg spiser, måte jeg behandler kroppen min, og viktigste av alle hvordan jeg bruker energi min.

 

Endringene har vært så synlige! En kollega av meg, som jeg ikke jobbet så bra sammen med, og som nesten ikke kunne være i nærheten av meg, nevnte for meg at hun la merke til hvor bra jeg hadde det med meg selv og andre. Hun påpekte hvordan det påvirket mine omgivelser, på en positiv måte.

 

Denne kollegaen er i dag en god venninne! Jeg har ikke ord som kan, på en riktig måte, beskrive hvor mye IKYA har hjulpet meg å vokse som person, ytterst og innerst. – Jeg ser fram til å lære mer videre.

Sandra

IKYA-metoden bidro til at jeg taklet det jeg gikk igjennom

Jeg kom i Kontakt med IKYA via felles kjente i slutten av mars og videre til mai.

 

Min medisinske diagnose medio mars var feil på hjerteklaff og operasjon innen 6 – 7 uker. Dette var et slag i ansiktet og jeg gikk mentalt ned for telling, særlig etter en dårlig prognose, som lyder som "dødelig tilstand uten behandling". Operasjonen ville være reparasjon av eksisterende klaff eller bytte ut eksisterende klaff med proteseklaff, dersom det var nødvendig. 

 

Når jeg snakket med utøver om min tilstand mente hun at hun kunne hjelpe meg med min mentale tilstand, slik at jeg fikk tilbake kontroll over mørke tanker og andre ting som forgikk i hodet mitt. Jeg vet ikke hvordan eller hva IKYA-metoden gjorde, men  jeg endret gradvis mitt indre bilde,  frem til det var 1 uke igjen til operasjon. Da snakket jeg igjen med utøver, og fortalte at jeg fremdeles var meget urolig, og hun skulle gjøre en behandling til.

 

Den siste uken endret seg dramatisk, mentalt sett: Jeg aksepterte min situasjon og var ikke lenger redd for operasjonen jeg skulle igjennom, eller døden som også var et reelt alternativ. Jeg var helt rolig og tok operasjonen som den kom.

 

For meg var det helt tydelig at noe hadde skjedd, men jeg klarer ikke å sette ord på det, jeg velger å tro at IKYA-metoden bidro til at jeg taklet det jeg gikk igjennom på en en annen måte, enn om at jeg ikke hadde vært i kontakt med IKYA. Jeg er evig takknemlig!

 

Mann 51 år

Hvordan tingene henger sammen vs hvordan jeg tror tingene henger sammen

IKYA-metoden legger til rette for å bevisstgjøre hva livet til enhver tid forteller meg. Større bevissthet rundt hva jeg møter gir mindre motstand og mer frihet. – Kort sagt: Livsglede!

 

Kjell Bryngell, Art Director og IKYA Practitioner™

Jeg har gått fra å ha fødselsangst, til å oppdage min styrke og natur som fødekvinne

Å motta IKYA Doula-behandling jevnlig gjennom svangerskapet har bidratt til at det å gå gravid ble til en svært kraftfull reise i meg selv. Det har gitt meg større forståelse og kunnskap om hva som er våre potensialer og hvordan vi assisterer hverandre som Atma(sjel) når vi inkarnerer sammen. Det føles fantastisk å kunne jobbe sammen allerede på dette stadiet og med det legge til rette for et enda bedre samarbeid når barnet inkarnerer. 

 

I det fysiske har jeg gått fra å ha fødselsangst til å oppdage min styrke og natur som fødekvinne. Gjennom IKYA Doula-behandlingene fikk jeg sterkere og sterkere tilknytning til barnet underveis og assistanse til å holde kontakt med det store bildet gjennom graviditeten og fødselen. Jeg opplevde å bli sett og ivaretatt både rent fysisk, men ikke minst emosjonelt, mentalt og spirituelt gjennom hele forløpet. Jeg har gått fra usikkerhet og tvil til full anerkjennelse av meg selv som fødekvinne.

 

IKYA Doula-behandlingene gjorde meg forberedt og jeg var utstyrt med fantastiske redskaper i form av pusteteknikker, mantra og øvelser. Når tiden kom var jeg trygg og klar for å jobbe på lag med kroppen. Jeg hadde en fantastisk fødsels-opplevelse hvor assistansen IKYA Doulaen kun ble på avstand(på grunn av få flyavganger og at fødelsen gikk fort!) men ikke mindre sterk av den grunn! 

 

Jeg kan virkelig anbefale IKYA Doula, som jeg har opplevd som en varm og inderlig god støtte, ikke bare for meg som vordende mor, men også for min kjære og hele familien.

 

Heidi Dvergsdal

IKYA sentrerer mitt indre jeg

Etter tre behandlinger annenhver uke kjenner jeg hvor utrolig effektivt og dypt dette energiarbeidet går. Uansett hva du jobber med, gjør til daglig og dine intensjoner her i livet. Sentrerer og stabiliserer IKYA mitt indre jeg enda sterkere. Det er mitt formål her, da jeg er en høysensitiv derson som lærer meg håndtere omverden å sette grenser, struktur og nære meg selv uten ord 

Hilsen Aud Rameckers Baltzersen

Det var en knivskarp beskjed

Å motta IKYA Soul Reading var et slags sjokk fordi jeg fikk øye på en mekanisme som tydeligvis har vært styrende for det meste i livet mitt og som jeg overhode ikke hadde sett selv inntil da. Det var en knivskarp beskjed som både ga forklaring og måter å slippe denne mekanismen på.

 

Det er snart ett år siden jeg fikk siste IKYA Soul Reading™, men innsikten som kom til overflaten er fremdeles i svingning og korrigerer meg stadig inn i et bedre alternativ til det som har vært så slitsomt automatisert.

 

Hvis du vil trekke til side et slør eller to i deg selv, for ikke å si knuse en betongvegg du trodde du trengte, så ta en IKYA Soul Reading™. Effektivt, konfronterende og kjærlig på samme tid.

 

Kari Anne Vadstensvik Bjerkestrand

IKYA vært en god hjelp til balansering og større klarhet

Jeg har prøvd en god del behandlingsformer, og det finnes selvfølgelig ingen mirakelkur for livets utfordringer. Vi er jo her for å utvikle oss! IKYA- behandlingene er et flott redskap, og for meg har IKYA vært en god hjelp til balansering og større klarhet. 


Magnus, 38 år

I am so impressed of her talent and ability to connect with me as a client

I was very curious at receiving my first IKYA treatment. When I went for my treatment I did not know what to expect but during the treatment the IKYA Practitioner™ nailed it . She knew exactly how to connect with source and channel information I clearly needed to listen too and which made complete sense with exactly the issues I needed to address and unblock . Since then I feel lighter and more clear .

 

I was thoroughly happily surprised that she surpassed all expectations . I am so impressed of her talent and ability to connect with me as a client and I know there was a beautiful shift. I recommend IKYA to anyone who loves to grow and heal. 

 

Natassia Malthe – Oslo

Etter seks eller sju behandlinger opplevde jeg helt klart at det forsvant mye stress

 

Jeg fikk en høre om IKYA gjennom datteren min, og hun inviterte meg til å prøve noen behandlinger. Jeg skjønte ikke helt hva det gikk ut på, men sa meg villig til å prøve. De første to-tre gangene merket jeg ikke så mye annet enn at jeg slappet veldig av, og sovnet litt innimellom. Etter seks eller sju behandlinger opplevde jeg helt klart at det forsvant mye stress både fra kroppen og fra hodet. Det kjentes veldig behagelig og jeg fikk mere energi. Hjertelig takk ☺.

 

Elin, 54, sykepleier

Migrenen er borte og jeg har til og med blitt kvitt min kraftige helårs allergi mot pollen og mat

Jeg har vært veldig plaget med migrene i mange år. Har hatt anfall flere ganger i uken, noen ganger flere ganger om dagen. Jeg ble anbefalt IKYA av min søster. Jeg visste lite om hva jeg gikk til og hadde ikke mange forventninger, bare et håp om at jeg kunne få litt hjelp. 

Jeg har hatt 10 sesjoner med IKYA-metoden, hvor det var overaskende lite samtale.. mest stille og tid til ettertanke. Fikk essenser av og til, og gjorde tankeøvelser... for å ta kontroll. Veldig lærerikt. Har lært utrolig mye og blitt bedre kjent med meg selv på mange plan.

Det jeg har merket er at migrenen er borte og jeg har til og med blitt kvitt min kraftige helårs allergi mot pollen og mat. 


Føler også at på det personlige plan har jeg endret meg stort. Blitt fortalt at jeg er roligere og opplever meg selv som mer tålmodig og reflektert. I det store bildet føler jeg meg som et nytt og bedre menneske. 

 

Jeg kan ikke forklare hvorfor det skjer, men noe har åpnet opp en slags kanal hos meg. Det er så befriende å slippe å være redd for nye migreneanfall. Godt å slippe alle medisinene også.

Jeg kan virkelig anbefale dette til alle. Jeg jobber på legekontor og anbefaler gjerne IKYA til pasienter jeg tror kan ha nytte av dette.

Lara Sand

"Fred er ei det beste, men at du noe vil,"

 

IKYA-metoden hjelper meg å skape fred med meg selv, og samtidig finne frem til det jeg virkelig vil. Hvis du også vil bli tydeligere for deg selv, så kan jeg anbefale denne metoden.

Randi, ingeniør, 62 år

IKYA ga meg en helt spesiell opplevelse av tilstedeværelse i meg selv, og min egen kropp.

 

Det var som om tiden stanset for en liten stund, som for å gi meg et pusterom, og se livet mitt i et klarere lys.

Sykepleier, 40 år.

Det viktigste for meg med IKYA har vært :

 • Klare/tørre å kjenne på egne følelser. Bevisst gjøre at jeg faktisk har følelser og at det har blitt naturlig.

 • Rydde plass til mer glede og åpenhet, tørre å være avslappet/fått indre ro

 • Som : Gi en klem/ta på – som f.eks tidligere ikke føltes naturlig og som gjorde meg stiv av skrekk - hvis andre kom for nær innpå meg. Utvidet min intim grense – føles deilig!

 • Stole på egne følelser/meninger.

 

Bjørg, 60 år

Det har skjedd mange store endringer i mitt liv i senere tid.

 

Blant annet har jeg blitt student i voksen alder. Jeg er sikker på at behandlingene hos IKYA har bidratt til dette. Space clearing av min lille leilighet bidro til en lettere atmosfære og et harmonisk hjem. 

 

Therese, 40 år.

Jeg føler meg sterkere – mer som meg selv

 

Etter første konsultasjon følte jeg meg roligere og mer sentrert enn jeg har gjort på mange måneder. Bare det å sitte og hvile i utøverens nærvær mens han jobber, er beroligende. I tiden som fulgte etter behandlingen er det helt tydelig at "det skjer noe", jeg føler meg sterkere – mer som meg selv.

 

Christine Strandmann, 40 

Sosiolog, yogainstruktør og berøringspedagog

Takknemlig for hjelp til å se dypt i meg selv med vennlighet

Takknemlig for hjelp til å se dypt i meg selv med vennlighet, og en deilig humor som terapeuten deler. Opplevelse av å samskape i et rom der min frykt og forvirring kunne smelt inn i lys og kjærlighet.

 

Margrethe Mørland 

Jeg har fått større innsikt i hva jeg føler og hvorfor

Gjennom IKYA fjernbehandlinger har jeg fått større kunnskap om meg selv, hvem jeg er og hvorfor jeg reagerer/føler som jeg gjør. Nå er jeg mer bevisst på mine mønstre og føler mer ro i hverdagen.

Jeg har fått større innsikt i hva jeg føler og hvorfor. Bedre innsikt i hvem jeg er som menneske. Jeg har funnet noe som kan sidestilles med en ro i sjela, det har jeg ikke hatt tidligere i samme grad. Hvis alle kan få den samme opplevelsen som jeg fikk, så tror jeg veldig mange ville hatt godt av det!

 

Jeg fikk høre om IKYA gjennom en venninne som selv fikk behandlinger, for siden å utdanne seg til IKYA Practitioner™.

Hanna

Har større respekt og forståelse for andres livsvalg

 

Opplever at jeg er mer tilstede i livet og har merkbar endring i tankemønstre og følelser i møte med meg selv og andre. Har også større respekt og forståelse for andres livsvalg, såvel som mine egne. Gjennom hele prosessen blir jeg tatt godt vare på av utøver, som kjennes trygt og støttende.

Jeanette, 38 år

Etter noen ganger, begynte fokuset mitt og virkelig endre seg fra å tro at jeg ikke var til nytte til å tenke at jeg faktisk kan gjøre en forskjell

Da jeg kom til IKYA-behandling i mai i år, var jeg på et sted i livet hvor jeg ikke likte noe. Jeg var ikke deprimert, men følte at jeg ikke var til nytte. Jeg var utenfor arbeidslivet pga sykdom, og hadde avsluttet min arbeidspraksis fordi det ikke fungerte.

 

Jeg gikk hjemme hver dag og følte at jeg måtte skifte fokus. Jeg måtte endre på alt, men visste ikke helt hvordan det skulle gjøres. I tillegg visste jeg ikke hvordan jeg skulle jobbe med min sensitivitet – og ikke mot den. Etter bare noen timer til IKYA-behandling merket jeg at jeg begynte å endre fokus og tankegang. Etter noen ganger, begynte fokuset mitt og virkelig endre seg fra å tro at jeg ikke var til nytte til å tenke at jeg faktisk kan gjøre en forskjell – både i mitt eget og andre folks liv. Men det som var essensen i alle behandlingene var at jeg skulle finne noen få ting som jeg skulle fokusere på. For det viser seg at det jeg har fokus på, det får mere energi og kraft til gjennomførelse. Jeg begynte å ferdigstille ting som bare lå og fløyt, det ga meg en mestringsfølelse som igjen ga meg energi til å fortsette på nye hobbyprosjekter. 

 

I dag er jeg faktisk så heldig at jeg får henvendelser fra folk som ønsker å kjøpe det jeg har laget. Jeg er ikke helt der jeg skal være i forhold til min sensitivitet, men jobber med saken og er blitt flinkere til å sette ned foten og avslutte ting på et mye tidligere tidspunkt enn det jeg gjorde tidligere. Jeg kan fortsatt få fysiske smerter og utmattelse, og det gir meg indiksjoner på at jeg er på feil spor og at jeg må fokusere på mitt indre og hva det forteller meg istedenfor å være så opptatt av ytre påvirkning og tenke på andres meninger om meg. 

 

Det er tre setninger som har festet seg siden IKYA-behandlingene; «Det er viktig å ha fokus på de tingene jeg ønsker skal skje», «Det handler ikke om meg» og «Hvis jeg går inn i situasjoner uten forventninger, vil jeg som oftest bli positivt overrasket».

 

Min forventning av andre, var at de jeg hadde hjulpet skulle hjelpe meg tilbake. Men ting fungerer ikke slik, så nå hjelper jeg andre mennesker kun fordi jeg vil og ikke fordi jeg har forventninger. Det er en utrolig frihet i det. 

 

Da jeg også skjønte at andres handlinger ikke handler om meg, datt mange kilo av skuldrene. Så deilig å kjenne på det at jeg kun har ansvaret for meg selv, og at uansett hva jeg gjør, så kommer andre til å reagere utfra sine egne perspektiver og sitt ståsted. Jeg kan velge selv hvordan jeg vil respondere, og jeg kan velge fra øverste hylle.

 

Jeg kan ikke forklare hvordan, men ting forandret seg underveis i behandlingen til det bedre. Ting tar tid og kroppen trenger tid, men så lenge jeg har fokus på de rette tingene og at jeg alltid vet at jeg har et valg så vil det ordne seg tilslutt. Det har jeg virkelig fått troen på!

 

Hege, 41 år – 2016

Min sensitivitet og intuisjon har blitt skarpere

Jeg kan varmt anbefale IKYA-behandling. Min sensitivitet og intuisjon har blitt skarpere. Jeg er også veldig fornøyd med teknikkene jeg har lært der. Før og etter effekten er merkbar!

 

Julian –Oslo

I've been able to see some of my patterns that have been holding me back

I have had over 12 sessions with IKYA in the past year. And each time more is revealed. IKYA goes deep and I've been able to see some of my patterns that have been holding me back. Also I feel more calm and  I'm more confident in myself and I feel there is more space for new energies to come in as I no longer have to live in old emotional baggage.

I highly recommend IKYA. 

 

Sarah – L.A

Orden i kaoset

Fikk vite om IKYA gjennom en venninne jeg ikke hadde sett på mange år. Hun går hos en av IKYA-utøverne, og det kom akkurat som bestilt for å si det sånn. Hvis andre kan oppleve den klarheten, lykkefølelsen og mere "orden i kaoset" som jeg gjorde etter bare å ha vært til én behandling, så er det grunn nok til å komme til dere 😄

Jeg er blitt mer glad i meg selv

Min opplevelse av IKYA har, og er vært veldig betydningsfulle for meg. Jeg har aldri hatt troen på at en generell behandling vil løse en situasjon eller et problem. Men at jeg som individ selv kan klare å
løse de ved hjelp av ulike metoder som er mest riktig for meg.

Jeg har lært meg å akseptere at det som er, det er. Jeg kan tenke og bekymre meg. Jeg kan tenke at; sånn her skulle det vært eller slik ønsker jeg at det skal være, men faktisk så er det ikke sånn. Jeg
må akseptere nå tiden, være her idag, ikke i morgen.


Det er så rart, og dette sa jeg også til terapeuten min; det føles så rart, for akkurat det du sier til meg nå er akkurat det jeg sier til meg selv. Bare ikke høyt! Det er vanskelig å si ting høyt i blant og
nå har jeg blitt mere bevist på det. Og det å kunne akseptere å føle mer og sette seg selv i fokus, det er et stort steg for meg.

 

Jeg er blitt tryggere på meg selv, mer aksepterende for tiden som er nå og bevisst på å bli bedre kjent med meg selv, og ikke straffe meg selv så hardt!

 

Jeg har laget meg et " prosjekt egen kjærlighet " som skal være en påminner for meg selv, om at jeg kan bare være den beste versjonen av meg selv,
den perfekte utgaven av meg.  Når jeg ser meg selv i speilet, ser jeg et ansikt med et stort smil, som er blitt mer glad i seg selv. Hver dag forteller jeg meg selv at dette er meg! Jeg har troen på meg selv og vet at jeg er god nok!

Rebecca Eugenie Karlsen

IKYA er en metode  som kan hjelpe deg når du ikke vet hvor du skal begynne

IKYA er en fantastisk metode, og har hjulpet meg når jeg trengte det som mest, metoden er direkte og fokusert.  IKYA er en metode  som kan hjelpe deg når du ikke vet hvor du skal begynne, men vet at du har store forandringer som skal til får å frigjøre ditt potensiale og komme nærmere hva du egentlig ønsker av livet ditt.


Camilla M Hope

Jeg er mentalt sterkere og mer målbevisst

Jeg har bestandig tenkt at det innenfor kroppen, innenfor hjernen, innenfor alt fysisk og alt definerbart er noe som er bare meg, og at det i dette "jeg"-et finnes en enorm kraft som vil hjelpe meg å nå alle mine mål bare det får slippe løs gjennom de barrierene som alt dette utenfor er med på å skape.

På IKYA-klinikken har jeg funnet noen som tenker på samme måte som meg, og som har satt dette i system. Derfor synes jeg at det er veldig spennende å kunne jobbe med meg selv sammen med klinikkens eksperter på dette området.

Jeg har så langt bare vært på tre behandlinger og har dermed bare såvidt startet på veien, men jeg merker allerede forandringer i meg selv. Jeg er mentalt sterkere og mer målbevisst, har mer tro på meg selv og bryr meg mindre om negativ påvirkning utenfra. Det har gjort meg mindre irritabel og mer fokusert, og jeg er mer i harmoni med både meg selv og mennesker rundt meg.

Derfor sitrer jeg av spenning ved tanken på hva jeg kan oppnå i fremtiden gjennom samarbeidet med IKYA Klinikken. – I've only just begun! ;-)

Jan-Erik Hansen, IT-konsulent, 47 år

Livet er fett og at du skal ha det så fett du kan!

IKYA Soul Reading™ har fått meg mer tilstede i mitt liv, skjerpet mitt fokus så jeg kan bruke mindre tid på å være låst oppe i hodet, i gamle mønstere og skit. Jeg har mer tid og fokus på det jeg har lyst til.

 

En dypere forståelse av hva og hvem jeg er, bedre selvfølelse, aksept , tar mer ansvar for mitt eget liv og vet bedre hva som er bra for meg og hvordan ta vare på meg selv.

 

Gjort meg generelt mer tilstede, jorda, klar,trygg, glad , økt kjærlighet for meg selv og alt jeg møter i mitt liv.


Det har virkelig forbedret livet mitt, mitt forhold til familien og venner, jobb, drøm, mitt potensiale, min kontakt med hva jeg er og hva jeg skal her.

 

Anbefaler dette av hele mitt hjerte til alle som virkelig vil jobbe med selvutvikling; fordi livet er fett og at du skal ha det så fett du kan!


IKYA Soul Reading™ er en helt vanvittig effektiv, styrkende og dyp behandling som gir utrolig mye vekst.


Hjertelig TAKK!
Sigmund Lillefjære

IKYA Soul Reading™ har gitt meg avgjørende forståelse av livet mitt, samtidig som det har gitt meg effektive redskaper for bruk i hverdagen. Den har satt fokus på områder som har bidratt til å skape en akselererende vekst, understøttet av IKYA -behandlinger underveis. Uten dette, hadde jeg utvilsomt fremdeles sittet fastlåst i det gamle som holdt meg tilbake. Den har vært helt avgjørende for å ha kunnet transformere inn i en helt ny livsfase. Som ekstrabonus, raste jeg ned i vekt på noen få uker, da jeg underveis ble i stand til å gi slipp på gammel, emosjonell bagasje. 

 

Andreas Tanberg

GLEDE og LATTER

Under IKYA behandlingen kom Glede og Latter veldig opp, og det har jeg hatt med meg siden. GLEDE og LATTER.

 

Trude, 44 år

Nå har jeg en økt livsglede og sanselighet

 

Gjennom IKAYA Soul Reading™ behandlingen har jeg fått en innsikt til å ta meg selv og mitt liv på alvor, med økt selvtillit og mot til å handle ut fra mine egenskaper og kunnskap. Jeg har fått hjelp til å klargjøre mine livsverdier og bruke min indre drivkraft til å realisere mine innerste ønsker og drømmer.

 

Nå har jeg en økt livsglede og sanselighet som gjør det mulig å utføre handlinger i tråd med det livet jeg ønsker å leve. Og ikke minst en nysgjerrighet på hvor mye spennende jeg skal oppleve, lære og være i kontakt med andre. 

 

Jeg vil anbefale IKYA Soul Reading™ for andre for å få klarhet over ens egenskaper, betydning og verdi,  slik at en kan utnytte sine egenskaper maksimalt og skape et liv som vil være verdifullt for en selv og ens omverden. 

Kvinne, produsent og insrtuktør innen dansekunst, yoga og pilates. 

IKYA-metoden hjalp meg å finne balansen

 

IKYA-metoden hjalp meg å finne balansen i en tøff periode med mye jobbstress og påfølgende sykdom. Jeg fikk hjelp til å «finne meg selv» igjen, fikk verktøy til å klare hverdagen, og vi jobbet med å finne balanse og trygghet i meg selv. En time med IKYA, tømmer tankene og gir verdifullt påfyll.

 

Sophie, 37 år

IKYA Grunnkurset ble for meg en opplevelse av  "før og etter"! 

Jeg lærte mye om, og oppdaget, fasetter av livet jeg tidligere bare hadde hatt anelser om. Manifestasjon er et begrep jeg nå lever våkent i forhold til. Jeg ser sammenhenger klarere og orienterer meg i min livsverden med mye større årvåkenhet. Tusen takk for deres dedikasjon og varme!

 

Tobarnsmor, 50 år

Når jeg står fast og ikke kommer videre på en sak hjelper det å oppsøke Ikya-terapeuten

 

Behandlingene bidrar til økt klarhet og hjelper med det framdrift i både planlegging og handling vedrørende spørsmålet videre.

 

Siw Erington

Naturmedisinsk Aromaterapeut

Bedre livskvalitet med migrene

 

Jeg har i mange år vært plaget med migrene-anfall, opptil to ganger i uken. IKYA har hjulpet meg til å takle situasjoner i livet på andre måter enn før, og dette har hatt stor betydning for min helsetilstand. I dag har jeg anfall ca en gang annenhver uke og har langt bedre livskvalitet i dag enn jeg har hatt på veldig mange år. 

 

Kvinne, 58 år

Det er spennende å kjenne at det er "greit" å være den jeg er

 

Jeg har en tillit til denne typen behandling,som treffer meg bedre enn noen annen form jeg har vært borti. Det er noe " grunnleggende" den treffer, som tar sin tid, men jeg er uten tvil i en positiv bevegelse.

 

Med grunnleggende mener jeg at behandlingen når over både det fysiske og det åndelige plan, noe som er veldig viktig for meg. Det er ikke en behandling som passer for alle, det er klart. Ingen type behandling passer alle.

 

IKYA gir meg forståelse av sammenhengen med anatomien i kroppen vår, funksjonen mellom de forskjellige organene og den mentale tilstanden. Sjel, hukommelse ... Det er spennende å kjenne at det er "greit" å være den jeg er - som utgangspunkt - og kjenne en sammenheng i måten jeg opplever verden på.

 

Berit Breistrand

Fra negativitet til mer positivitet

IKYA behandlingene åpner opp for min indre kontakt med de gode følelsene og de gode energiene, som egentlig er der hele tiden, men som jeg vanligvis har lite tilgang på. Så i stedet for at jeg tynges av de negative tankene og energiene, går jeg inn i et positivt og konstruktivt fokus. Det gir meg bedre selvtillit og mer tro på meg selv. 

 

Dame 41 år

Det er enklere å oppnå mine mål

Jeg har hatt en fin og god opplevelse av IKYA- behandling. Jeg mestrer mer og har lettere for å komme i kontakt med andre mennesker på en positiv måte. Det er enklere å oppnå mine mål.

Jeg har og også fått IKYA Space Clearing på bostedet mitt, som tok dette til et helt nytt nivå. – Hvor jeg føler meg mer utvilt og tilfreds, og hvor jeg opplever at leiligheten har en støttende energi.

 

Akupunktør 43

IKYA-metoden har hjulpet min 2 åring

Metoden har, etter kort tid, hjulpet min 2 åring i hverdagslige utfordringer.

I tillegg har IKYA Klinikken gitt oss, som familie, bedre forståelse og veiledning videre.

 

Stine

Kjente meg etterhvert mer handlekraftig til å ta flere gode avgjørelser for meg selv

 

Etter første og andre timen følte jeg meg allerede mer samlet, mindre tanker og grubling som spant rundt i hodet. Dagen etter følte jeg meg "mørbanka", som om jeg hadde trent styrketrening, løftet tunge vekter. Sovnet når jeg kom hjem fra behandling, våknet opplagt og med økt sultfølelse lyst på varm mat. Mer opmerksom på min egen energitank kontra å gi og få. Drømte mye om å omøblere hus og flytte til nye steder og vann i forskjellige former. Ingen flodbølger som var mareritt hos meg i mange år tidligere. Opplevde behandler og jeg jobbet i en god harmoni og fin flyt. Fikk inn mye bilder og følelser og kjente mye kald luft rundt meg. Den kalde luften avtok utover i behandlingen. 

 

Kjente meg etterhvert mer handlekraftig til å ta flere gode avgjørelser for meg selv. Økt tillit til prosessene jeg er i. Økt ro og stabilitet har tiltrukket meg nye mennesker og støy rundt meg minsket mer og mer på slutten av behandlingstimene. Underveis ble støyen forsterket og opplevde både motstand, irritasjon og følte jeg ikke var bra nok. Gikk inn i motstand og fikk åpnet meg mer i samtale med mine foreldre og ser på de i et nytt lys i dag, da jeg ser meg selv i et annet lys. Fra å være en jente til å være en voksen kvinne. Jeg er bra nok akkurat som jeg er her og nå! Bedret relasjoner til menn og andre da jeg har jobbet med egen avvisning til meg selv. Den dukker fortsatt opp dog ser jeg den klarere nå og hvorfor den kommer og hva jeg gjør utifra situasjonen jeg er i. Handler mye om min sårbarhet som viser seg og uforløst sorg som jeg fortsatt jobber med å gi slipp på. 

 

Mye roligere i møte med andre. Spennende å observere ifht møte med meg selv, og kjenner ikke magen går i spinn med indre uro i møte med andres uro. Her er det en stor endring. Nøytralitet med empati. 

 

Blitt mer konsentrert og kraftfull! Opplevde jeg var i en ny trassalder og det var helt magisk!! Levet livet nå var den beskjeden ogå  være enda mer i bevegelse fysisk og indre stillhet. Fant en måte å gå små turer på hver dag bare det å gå i butikken og lukte på blomster, ta på blader og trær, stoppe opp å nyte hvert skritt i takknemlighet. Mindre sensitiv for omgivelsene mine og enda mer sensitiv på en mindre hudløs måte. Har beina mer på jorda. 

 

Mediterer jevnlig/daglig per dags dato kontra tidligere. Gjør faste pusteteknikker og motstand gå igjennom den er det jeg etterstreber og lærer hver dag. Fikk noen opplevelser i løpet av behandlingsperioden som jeg ser på som kraftige "wake-up calls" på ulike måter. Har klart å kutte mange korder og fortsetter med det. Jeg har klart å stå imot medavhengighet om det så innimellom har føltes glimt av melankoli og umennesklighet fra min side har jeg snudd det til at det handler om meg og mitt liv. Det å tillate meg selv å få blomstre. Mer lekenhet og glede.

 

Ja blir fortsatt fort gira og kjenner jeg har gått for langt ift input. Håndterer det ved å sette mye tydeligere grenser for hva jeg ønsker og jorder meg. Den autentiske Aud får lov å spire og gro i all kjærlighet. 

 

I en verden, ett samfunn hvor mye haster å få gjort er det som haster mest å finne min egen sinnsro da kommer sjelen til sin rett og hjertet frir til de som er rundt meg og skinner i et helt annet lys av takknemlighet for livet.

 

Noen dører holder seg lukket, de er der for å lære meg å gå videre til neste dør. Kanskje trengte jeg stå å hamre på den uåpnede døren som er der for å fortelle min sjel jeg har sett nok på dette speilet som står og stamper, realiteten er ofte sånn, vi står og stamper i det samme uten å gå videre til andre dører. For kun jeg kan endre meg utifra hvilke valg jeg tar. Jeg velger å gå videre til neste dør. Velkommen inn, ring på. 

 

Takk! <3 Aud 

bottom of page